Možda će nekima zvučati poprilično čudno ili pak bolje rečeno smiješno, ali već sa samo četiri godine točno sam znala  da ću kad narastem biti upravo ovo što sam danas. Zapravo probat ću vam prethodnu rečenicu potkrijepiti i jednom malom sličicom iz mog djetinjstva.

Naime sve moje lutke (a bilo ih je mnogo) nisu dugo mogle zadržati svoj prvobitni izgled. Znate zašto? Zato što bih uzela škarice u ruke i svakoj napravila novu frizuru, a onda bi s velikim guštom (tako barem kažu moji roditelji) nakon toga i našminkala. Kistovi za oči i mamini ruževi bili su mi zanimljiviji od ičega. Ali to nije bila samo dječja faza ili fasciniranost pravim ženskim stvarima (jer naravno, malo je djevojčica koje se nisu igrale na isti način kao i ja u tim godinama), to je, ako pogledamo današnju sliku mog života, prema svemu sudeći bilo nešto što je odredilo moj životni put.

No dobro, sada ću vam ukratko reći zašto sam pokrenula svoju internetsku stranicu i što sam do sada radila. Ako se vratimo nekoliko godina unatrag, zapravo možda ipak malo više od nekoliko, onda bih izdvojila diplomu škole za make up koju sam završila kod Borisa Čavline. Ono što bih isto tako voljela napomenuti je da sam u Opatiji u kojoj sam odrasla imala svoj frizerski salon i u njemu pekla zanat frizerke.

Prekrasnu Opatijsku rivijeru zamijenila sam  Zagrebom u kojemu zapravo i započinje cijela moja priča, a u međuvremenu sam provela i dvije prekrasne godine u dalekoj Koreji… Svoje stečeno znanje make up artistice (kako se po novom kaže) dobila sam priliku pokazati u magazinu Story koji mi je otvorio jedne posve nove mogućnosti. Tu sam imala priliku suočiti se s novim izazovima. Radila sam brojne intervjue, potom sam iskustvo stekla radeći i modne editorijale, ali i beautyje. Uz to bih još sam spomenula rad na revijama Cro a portea i privatnim vjenčanjima, a ono što bih istaknula je naslovnica njemačkog izdanja magazina FHM s Nives Celzijus.

I to je to dragi moji, nadam se da je moje desetogodišnje iskustvo, trud i rad urodilo nekim plodom  i da naravno neće tu stati, nego se nastaviti u istom smjeru….